Какви мебели трябва да имаме в нашата кухня?

Кухненски мебели

Кухненски шкафове

Кухненските шкафове са от съществено значение за съхранението на хранителни продукти, съдове, прибори и други кухненски принадлежности. Изберете шкафове, които отговарят на вашите нужди за съхранение и които са функционални и лесни за достъп.

Кухненски остров

Кухненският остров предлага допълнителна работна площ и съхранителни пространства. Той може да бъде използван и като бар или допълнително място за хранене. Островът може да бъде изработен от гранит, мрамор, дърво или други подходящи материали.

Маса и столове

Изберете кухненска маса и столове, които отговарят на размера на пространството и на вашите нужди за сядане. Масата може да бъде окръгла, правоъгълна или квадратна, в зависимост от предпочитанията ви. Столовете трябва да бъдат удобни и подходящи за дълги периоди на сядане.

Плот и мивка

Инсталирането на качествен плот и мивка е важно за кухненската работна зона. Изберете плот, който е издръжлив, лесен за почистване и устойчив на топлина и надрасквания. Мивката трябва да бъде функционална и достатъчно голяма за вашите нужди.

Разтегателна маса или бар плот

Ако имате ограничено пространство в кухнята, разтегателната маса или бар плотът могат да бъдат удобни опции. Те се разтягат или издигат, когато са необходими допълнителни места за хранене или работа, но се свиват, за да освободят пространство, когато не са в употреба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *